Oudercommissie

We betrekken jou als ouder actief bij het beleid van Kindcentrum De Boomhut. Dat is fijn want zo kunnen we nog beter inspelen op jouw wensen. Dit gebeurt al vanaf de start, tijdens het intakegesprek met je voordat de opvang start en door in gesprek te gaan met onze oudercommissie (OC).

In de oudercommissie is plaats voor minimaal twee personen. Onze directeur heeft maandelijks een kort overleg met de voorzitter. De oudercommissie bepaalt zelf hoe vaak zij bij elkaar komen. De directie sluit op verzoek aan.

Onze  oudercommissie vertegenwoordigt alle ouders, behartigt de belangen van de kinderen en ouders en deelt de bevindingen over de kwaliteit van de dienstverlening van Kindcentrum De Boomhut.

De oudercommissie heeft een adviserende functie richting de directie van De Boomhut op het gebied van pedagogisch beleid, gezondheid, klachten, hygi√ęne en veiligheid.

Het is altijd fijn om nieuwe ouders te verwelkomen in de oudercommissie. Heb je vragen, wil je je aanmelden of wil je een OC overleg bijwonen? Stuur dan een mailtje naar: oc@kcdeboomhut.nl


.