Activiteiten

Leuke activiteiten voor ieder kind. Dat is wat Kindcentrum De Boomhut biedt. Niet alleen leuke activiteiten, ook activiteiten waarbij je kind zijn eigen talenten kan ontdekken én ontwikkelen. Zo krijgt je kind de kans GROOTST te groeien!

Op ons kinderdagverblijf hebben we een moestuintje waar we in zaaien en oogsten. Bij ons zal je niet veel knutselwerkjes zien. We gaan binnen ons VVE thema vooral veel op onderzoek, naar de bibliotheek en spelen heel veel met verkleedkleding in onze huishoek. We ontdekken stapje voor stapje met elkaar de wereld zowel binnen binnen als buiten en verwonderen ons elke dag opnieuw over alles wat we meemaken, van spelen met zeepsop, reuzebellen blazen tot het zoeken van kriebeldiertjes in de natuur.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar doen mee aan de TalentBSO, Sport BSO of NatuurBSO. Net waar de interesse van jouw kind ligt. Het ene kind vindt het bijvoorbeeld leuk om te koken of te schilderen (TalentBSO), terwijl het andere kind graag hutten bouwt of gaat sporten. Het kan allemaal bij onze buitenschoolse opvang in Ter Aar!


.