Peuteropvang Ter Aar: De Egels

Bereken je netto bijdrage

Een unieke peuterspeelzaal: De outdoor-peutergroep.

In locatie De Vosseschans wordt op een unieke manier beste van twee werelden samengevoegd: veel buiten spelen, ontdekken en beleven, passend bij de pedagogiek van Emmi Pikler en voorbereiding op het basisonderwijs met het VVE programma en interactie met de jongste kleuters!

De peutergroep De Egels zijn kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers bereiden we deze kinderen op een speelse manier voor op de basisschool.

Op de groep werken wij met een programma genaamd Peuterpraat. Je kind ontwikkelt zich al spelende. Er is veel aandacht voor taal- en taalontwikkeling.

We werken samen met school. Tot einde schooltijd worden uitsluitend peuters van 2-4 jaar opgevangen.  Na schooltijd sluiten de jongste kleuters aan in deze groep. De kinderen leren veel van elkaar. Peuters worden uitgedaagd en kleuters kunnen ontspannen. Op school zijn ze de jongste, maar bij de Egels zijn ze weer de oudsten. Superleuk! In deze groep worden maximaal 16 kinderen opgevangen.

Onze medewerkers werken al lang bij ons. Fijn voor je kind en voor jou!

Peuterpraat richt op de taalontwikkeling van je kind. Aan de hand van thema’s en activiteiten wordt de woordenschat van kinderen op een speelse manier uitgebreid.

De overgang van de rupsen naar de buitenschoolse opvang is heel geleidelijk. Kinderen zitten immers al in deze groep voordat zij naar school gaan. Heel fijn!

Bouwen in de constructiehoek, een boekje ‘lezen’, de pop eten geven: kinderen leren door te spelen!

Fantastische regeling

Ik ben helaas mijn baan kwijt, maar door een regeling met De Boomhut, kan mijn kind toch in De Boomhut spelen. Als ik straks weer een baan heb, blijft er nog steeds een plekje vrij en mijn kind blijft in hetzelfde ritme, daarnaast….solliciteren kan niet alleen tijdens schooltijden

Jolanda

Een fantastisch persoonlijk bedrijf

Enkele jaren zijn onze 3 jongens met veel plezier naar De Boomhut gegaan. Ze zijn hier altijd vriendelijk en met humor bejegend. Het is niet zomaar opvang; er worden diverse sportieve activiteiten georganiseerd, zoals voetballen of andere sportactiviteiten. Ook wordt er gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling door de kinderen op allerlei ontdekkingstochten mee te nemen; naar de bakker, de garage; het kan allemaal. De sfeer is voelbaar prettig en een kind mag en kan in De Boomhut echt zichzelf zijn, bij de fijne pedagogische medewerkers. Als ouder breng je je kind om bovenstaande redenen met een gerust hart naar de Boomhut” In verband met verhuizing naar Nieuwkoop, stopt de opvang bij De Boomhut. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen

Debbie van der Houwen

Warme sfeer, persoonlijke benadering

Een gezellig team. Warme sfeer, persoonlijke benadering, kleinschalig, korte lijnen met de school, in de school, dus vertrouwd…..alle elementen die maakt dat mijn kids het zo naar hun zin hebben tijdens schoolweken, maar vooral ook tijdens de vakanties. Ik kan ongestraft werken, zonder schuldgevoel, want mijn kinderen zijn in goed handen en hebben de dag van hun leven, elke dag weer

Anoniem

Boomhutfeest

Bedankt voor de goede zorgen, mijn drie kinderen gaan met heel veel plezier naar De Boomhut, drie dagen per week is het Boomhutfeest!

Iris