Buurtsport

Na school lekker je energie kwijt en zin in sporten? Dan is de sportgroep van de BSO dé plek voor kinderen vanaf 6 jaar! Onze sportleraren bieden dagelijks sportprojecten aan. Plezier staat altijd bovenaan! Van 16 tot 17 is er een sportactiviteit die toegankelijk is voor alle kinderen van Ter Aar. Of je nu op de BSO zit of niet.

Elke groep begint de dag in een ruimte. We hebben in elke ruimte een loungebank. Hier kunnen de kinderen, na een actieve middag te hebben gehad, fijn even ‘chillen’.

Wist je dat kinderen die in hun jeugd veel plezier beleven aan sporten, vaak als volwassene ook regelmatig bewegen? Jong geleerd is oud gedaan dus!

Ook de groepsleiding doet regelmatig mee met de dolle dwaze activiteiten. Zo is er elke zomer : waterspektakel  waarbij alles uit de kast getrokken wordt om een hilarisch evenement neer te zetten.

De periodes tussen de vakanties zijn de periodes waarin vier sportprojecten plaatsvinden. Op maandag , dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er dagelijks sportprojecten waar je aan deel kunt nemen. Je kind tekent in voor een project en gaat gedurende 6 tot 8 weken een sportacitiviteit naar keuze doen. De keuze is reuze: je kind kan kiezen uit circus, weerbaarheidstraining maar ook een reguliere sport zoals schaatsen of rugby.

We hebben onze eigen mascotte: Terra de Buurtsporttijger. Deze tijger is herkenbaar in ons logo en onze reclameuitingen. Terra komt ook regelmatig op de scholen of sportevenementen tevoorschijn en zorgt voor een lach op ieders gezicht.

Onze sportgroep bestaat uit kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Jonge kinderen kunnen zich optrekken aan de oudste kinderen. Oudere kinderen krijgen hierdoor soms een andere rol; die van mentor of coach. En dat geeft hen weer zelfvertrouwen.

Onze gymleraar geeft ook les op de basisscholen in Ter Aar. Hierdoor kent hij alle kinderen en weet hoe hij ze uit kan dagen maar ook waar de grenzen liggen.

Of je nu wel of niet op de BSO zit. Sporten bij Buurtsport kan altijd. Hoe werkt het?

  1. Je kind vraagt toestemming aan jou als ouder
  2. Klik op de knop ‘inschrijven’ en schrijf je kind in (als je nog geen ‘klant’ bent van De Boomhut)
  3. vul alle gegevens in
  4. dat wat het, je bent nu ingeschreven
  5. houd het buurtsportprogramma in de gaten; in de week voor elke vakantie kondigen we een nieuw programma aan. buurtsport algemeen flyer

Boomhutfeest

Bedankt voor de goede zorgen, mijn drie kinderen gaan met heel veel plezier naar De Boomhut, drie dagen per week is het Boomhutfeest!

Iris

Fantastische regeling

Ik ben helaas mijn baan kwijt, maar door een regeling met De Boomhut, kan mijn kind toch in De Boomhut spelen. Als ik straks weer een baan heb, blijft er nog steeds een plekje vrij en mijn kind blijft in hetzelfde ritme, daarnaast….solliciteren kan niet alleen tijdens schooltijden

Jolanda

Een fantastisch persoonlijk bedrijf

Enkele jaren zijn onze 3 jongens met veel plezier naar De Boomhut gegaan. Ze zijn hier altijd vriendelijk en met humor bejegend. Het is niet zomaar opvang; er worden diverse sportieve activiteiten georganiseerd, zoals voetballen of andere sportactiviteiten. Ook wordt er gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling door de kinderen op allerlei ontdekkingstochten mee te nemen; naar de bakker, de garage; het kan allemaal. De sfeer is voelbaar prettig en een kind mag en kan in De Boomhut echt zichzelf zijn, bij de fijne pedagogische medewerkers. Als ouder breng je je kind om bovenstaande redenen met een gerust hart naar de Boomhut” In verband met verhuizing naar Nieuwkoop, stopt de opvang bij De Boomhut. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen

Debbie van der Houwen

Warme sfeer, persoonlijke benadering

Een gezellig team. Warme sfeer, persoonlijke benadering, kleinschalig, korte lijnen met de school, in de school, dus vertrouwd…..alle elementen die maakt dat mijn kids het zo naar hun zin hebben tijdens schoolweken, maar vooral ook tijdens de vakanties. Ik kan ongestraft werken, zonder schuldgevoel, want mijn kinderen zijn in goed handen en hebben de dag van hun leven, elke dag weer

Anoniem